Presentation 

Om Fysio Funktion Bergander

Mitt namn är Andreas Bergander och jag bedriver den privata mottagningen Fysio Funktion sedan januari 2022.  Jag är utbildad legitimerad fysioterapeut samt har en tränarutbildning på universitetsnivå. Tidigare har jag arbetat som fysioterapeut inom primärvården, senast på Eksjö Vårdcentral där jag har mött många olika patienter med varierande besvär. Jag har även gått kurser inom till exempel massage och triggerpunktsbehandling.

Idrottsvärlden är något som ligger mig varmt om hjärtat då jag alltid har varit aktiv inom många olika typer av idrotter. Tidigare tränade jag orientering på elitnivå men idag är jag en glad motionär  med störst fokus på diverse konditionsidrotter. Detta gör att jag har ett stort intresse för idrott och rörelse. 

Min vision med Fysio Funktion är att kunna erbjuda en mottagning dit alla med olika förutsättningar och besvär kan komma till, vare sig du behöver hjälp med den vardagliga rörelsen eller med idrottsrelaterade skador. Kontakta mig så hittar vi tillsammans ett upplägg som passar dig!

Utbildning

Universitetsutbildningar

  • Fysioterapeutprogrammet, 180 hp, Uppsala University, Uppsala

  • Tränarprogrammet, 180 hp, Örebro University, Örebro

Kurser

  • 9+ Rörelsescreening (2022)

  • Evidensbaserad Rehabilitering Tema Löpning, SportRehab (2021) 

  • OMT Steg 1, Fysioterapeuternas OMT-sektion (2019)

  • Grundutbildning Dry-Needling, Physio Academy (2019)

  • Triggerpunktsbehandling, Physio Academy (2019) 

  • Svensk Klassisk Massage, Friskvårdsgruppen (2018) 

  • Instruktörskurs Steg 1 Tyngdlyftning, Svenska Tyngdlyftningsförbundet (2015)

Kontakt 

Fyll i kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med mig. Kontrollera gärna din skräppost om jag inte har svarat dig inom några dagar. 
Ämne Namn E-post Telefon Meddelande Skicka in